hallelåja

Sitter hemma hos michelle nu, Väntar på en dryg person som man skulle ut med för flera timmar sen!  fan det är nyår och vi sitter inne. ILLA!
Igår så var vi ute och drack :) väldigt roligt :)!! idag så har det krongla typ. var och köpte cider förut så vi ska väl snart dricka tror jah ;D. Men det är ju drygt och sitta och vänta på en person som säger att den ska komma hela tiden men inte gör det.. jaja får väl se fall vi kommer iväg innan kl 12. nej nu orkar jag inte skriva mer! Puss!


Dusan Mandic

skratta som fan när jag såg denna ;D hahaha!

091227

sitter hemma just nu, är barnvakt som vanligt! det är typ det enda jag är tycker jag..
Idag så har jag inte gjort så mycket, vakna typ halv 2, somnade vid halv 7 på morgonen. Inte ofta jag är uppe så sent haha! Det blev inget stan i dag, Både jag och alexandra vakna så sent så det var ingen ide, så vi åker in i morgon iställe. Idag så åkte jag ner till michelle så ringde vi och beställde pizza och satt och åt det haha. Vi har typ bara suttit och kolla på tv hela dagen! Det har inte hänt nått spc idag. bara varit ett sån där dag man är extremt lat haha!
Har kommit fram till att Bam Margera är riktigt snygg! är sjukt avensjuk på missy! tänk och vara gift med han du! haha ingen dret! :)

091226

Har inte orkar skriva blogg dom senaste dagarna, tycker inte att man ska sitta framför dator när det är jul! den 23 så fyllde ju mamma år så ville inte sitta och skriva blogg då häller. På mammas födelse dag så kom mina tremänningar & mormor och massa. Käka smörgåstårta & lite tårta haha blev så mätt när jag vräkte i mig en massa smörgås tårta så jag orkade inte äta vanlig tårta haha! det var mysigt :) Sen så fick ju mamma sin present av mig :) hon blev jätte glad! så det är ju bra! På julafton så var det lugnt och skönt! det var bara jag, mina bröder, mamma och mormor! så det var skönt! :) åt gott och öppna julklappar! :) min lillebror blev glad när han fick öppna den julklappen han fick av mig :) han är ju helt galen i fingerborde (stavning?) så han fick en ramp som det står Tony Hawk på och en döskalle :D. men det är ju tur att han blev glad så han inte hade blivit jätte sur och slagit isönder den haha! nej det skulle han inte göra då men ;D jag har inte orkar tagit kort på det jag har fått så jag får skriva det ist :) jag fick tre par linnen typ bas linnen & det där vita linnet jag skrev att jag hade beställt mamma hade packa in det haha! & björn borg trosor, parfym, pengar & typ en lång stickad väst :)  fick inte så mycket mer eftersom jag fick pengar som jag kan köpa kläder och sånt för själv! :)  Blev en väldigt lugnt jul, men folk ville att jag skulle med ut och dricka men det vill inte jag på jul eftersom, på jul ska man umgås med sin familj, eller ah vänner också men inte ut och dricka! haha. andra kanske gör det men inte jag. ja vad gjorde vi mer under julen vi satt och spela olika spel och typ kolla på tv och åt godis :) haha! Igår så åkte vi in till stan eftersom min lillebror skulle köpa en mp3. så vi fick så i kö i mer än en timme inne på onoff. det var riktigt drygt, skulle bara köpa en liten grej och vi fick stå i mer än en timme för en grej!! sjukt! så jag blev iaf trött på och stå där inne så jag ut och satte mig i bilden och vänta ! :) Satt barnvakt igår också! ska göra det i dag också! I morgon blir det in till stan med Alex och shoppa loss haha! ska bli kul, får se vad vi hittar om inte allt är rensat där inne, haha! ska till slalombacken med min hund i morgon så hon får springa lite också, i morse när jag gick ut med henne så var det så jävla mycket så hon blev helt galen, hon bara hoppa runt haha. så hon såg helt grå hårig ut haha! Hon måste ju också få springa lite haha. ska bli så kul och se hur hon blir. när vi fick henne förra året så var det ju typ inge snö så hon har ju typ inte fått lekt nått i det. eller hon var ju bara en liten bäbis :)!
idag så har jag inte gjort nått bara tittat på film och sånt eftersom det bara snöar, tycker inte om att vara ute när det typ är snöstorm haha! nej nu ska jag göra dipp :) för nu blir det dipp & grönsaker, det är gott :)!  kanske skriver mer i sen om jag har nått mer och prata om ? haha! Puss på er!

Onsdag

Har nyss duschat :) det var riktigt skönt! Idag så fyllde ju mamma 40 år så grattis till henne :) mamma väckte mig i morse, för vi skulle in till stan, men jag somnade om när hon kom in första gången hon väckte mig. Sen när vi väl skulle åka så fick jag skynda mig och klä på mig haha. vi åkte och hämta smörgås tårtan och hem och städa :) Sen kom mina säktingar. Min kusin Maria ska sova här i natt. Nu är kl redan halv 1 på natten och det är julafton så jag får väl ta och säga god jul :D haha! Nej nu ska jag ta och sova så jag orkar öppna alla julklappar i morgon :) haha! skriver mer i morgon puss!

..

Ibland förstår jag mig inte på killar, ena stunden så säger dom att dom "tycker om en" andra stunden är dom och flörtar med en annan tjej. Jag trodde att om man tycker om nån så bryr dom en. Men det är antagligen inte så. Jag blir så jävla trött på killar just nu..
Ligger hemma i sängen just nu, ska snart kolla på film. var ju i stan i dag. Alex köpte julklappar till hennes pojkvän. & jag köpte en födelsedags present till mamma kan ta kort på den i morgon och lägga ut den :) den är jätte fin! Jag & Alex gick iaf till ett café och åt en varsin smörgås :) gott var det! Sen så gick vi och kolla i massor av affärer kolla på nyårs klänningar & skor till nyår och sånt :) jag ska ju flytta här i från efter sommaren & alexandra kanske också skulle flytta med, så kom vi på att vi måste nog ha en jätte stor lägenhet efter som både hon och jag är galna i skor. haha så vi kommer att ha värsta kändis garderoben! ;D Det ska bli så skönt och flytta här ifrån. fast det kommer ju bli lite tråkit att man inte har alla sina vänner där, men man får ju försöka och skaffa nya! :) kommer ju iaf ha en kompis med mig dit jag ska flytta :).
Förut så fick jag en foto ram av mamma som jag skulle sätta kortet av min pappa i, men jag har letat i hela mitt rum och jag hittar inte kortet det är det enda kortet jag har av min pappa och det är borta gissa om jag blev sur/ledsen. Har aldrig träffat min pappa och det är det enda jag har kvar av honom.. Ska fortsätta leta i morgon. och i morgon kommer det massor av folk hit. Allt ska hända på en och samma gång. sa nyss grattis till mamma också! :) På morgonen ska hon får öppna sin present! hoppas att hon blir glad, jag tycker att det är så svårt och köpa grejer till andra för man vet aldrig vad dom vill ha, jag frågade ju mamma vad hon ville ha och hon sa en bil, Så rik är jag inte! haha. Men föräldrar brukar oftast bli glada när barnen ger dom grejer! Nej nu ska jag krypa ner i sängen! Puss på er allihopa!
bjuder på denna fina bilden!
jag & alexandra

091222

hejhej bloggen haha !
Sitter hemma med Alex nu :) Har nyss kommit hem från stan :)  köpte julklappar & present till mamma :)
Igår så gick jag och alex ut och gick, så sov hon här. pontus & jesper kom hit och kolla på film med oss :)
Åt chips och dipp mumma de ;D haha! Nej skriver mer sen :)
Dagens låt!


jag & Alex


091221

Bloggade inte nått i går kväll för Michelle sova här, Men jag åkte iaf ner till henne & där var typ lite folk :) Sen så gick jag och Michelle och köpte godis :) Så skulle vi gå hem till mig, Men vi fick skjuts i en leksaksbil haha, fy så pinsamt!
När vi kom hem så kollade vi på film! Idag så har jag inte gjort så mycket, var med Mamma till ÖB Köpte lite godis och sånt :) Sen så blev det hem och äta mat :) Så nu är jag jätte mätt! Ska sitta barnvakt idag. Men jag ska snart ut och gå med Alex ska prata lite och sånt :) bra och ha kompisar man kan prata med! love it!. I morgon så vet jag inte vad det blir, ska kanske in till stan, Men inte säkert än.
Alla är så jävla ytliga så det är sjukt! dom bara kollar på en och gör miner som om att dom tycker att man är äcklig. Dom kan bara dra! äcklit folk!!!! usch! Nu säger jag ju inte jag är så jävla perfekt. Ingen är perfekt. va fan är en perfekt?!

hallå :)

Gick upp vid halv 10 i morse, jämt när man är ledig så vaknat man tidigt, varför? jag satt ju vaken till 3 i natt & också låg jag och kolla på 2 filmer, men jag vaknar lika tidigt ändå det är ju lite drygt men man hinner ju med mer saker under dagen :) har iaf städat mitt rum nu, dammsugat & skurat bytt gardiner :) Och sätt upp min stjärna i fönster haha jag är lite lat så jag ställde upp den i dag :)  Ska väl bara vara hemma idag med tänker jag. Börjar bli sjuk inge kul detta.  snorig & hostar nej usch! ska försöka dra med mamma så hon kan köpa blondering till mig :)
I morgon ska jag kanske med Alex till stan :) Min lilla baby det!
Osminkad :) haha gött det med ibland!
Bra låt :D

:)!

Denna låten lyssnar jag på hela tiden nu :D haha! så Jävla bra (Y)

Knäck :)

Hejhej! Nu sitter jag hemma har nyss bakat knäck :) trodde jag typ skulle bränna fast det eller nått med det gjorde jag inte :D Var i stan med mormor & mamma förut :) fick en hundring av henne så jag gick i väg och köpte ett linne från gina för 99:-  så gick vi och åt på max, det var gott! Nu ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt!
skriver mer sen Puss!

ny dator?

ska snart gå och lägga mig, känner att ögonen börjar hänga på mig haha ;D
Förut när jag satt och spela ett spel på min dator så bara stängdes den av, så jag satt och försökte starta den men det gick inte, men till slut efter typ en halv timme så gick det, så jag fick sätta mig och avinstalera lite saker så nu funkar den lite bättre iaf. Men har suttit och kollat på olika datorer och jag har kommit fram till att jag inte ska köpa en bärbar dator, Jag har en bärbar nu och den funkar knappt. Min fläck har gått i sönder i den så den är på väg och brinna upp fall jag ställer den på bordet. och den har varit så ända sen jag köpte den. Men jag hittade en dator till slut som jag ska köpa nu efter jul :) så jag kommer nog vara jätte nöjd då! haha.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova! godnatt! <3
här är länken till den datorn jag vill köpa! :)
http://www.billigteknik.se/product.php?cPath=77_102&products_id=1371

buhu!

Har nyss vaknat, sov rätt så länge! skönt. När jag väl vakna så kände jag hur ont jag hade i huvudet! Men det stoppar inte mig, Nu ska jag städa haha! Behövs verkligen & mamma fyller ju 40 på tisdag och det kommer massor av folk hit och då kan det ju inte vara stökit! + att min hund fäller så jävla mycket hår så vi får dammsuga minst 2 ggr om dagen, Oftast brukar det ju räcka med en gång, Men inte här! haha. I morgon ska vi in och handla all julmat så vi slipper det dagen före julafton för då fyller ju mamma år! Och mamma ska köpa nya vantar till mig i morgon. För det är verkligen ett måste! Alla mina vantar försvinner jämt när man ska använda dom. Jag vet ju att jag lägger ner dom i byrån på våren och sen på hösten när det väl börjar blir kallt och jag vill ha mina vantar så är dom borta? aja dom här vantarna ska jag lägga på nått jätte bra ställe så dom inte är borta när jag ska ha dom nästa vinter också! :P haha! Ska kolla fall jag hittar nått annat fint i stan i morgon också :) nej nu ska jag ta och städa! :) Puss
haha lägger ut en bild på Bella! :) Har lite brist på bilder just nu känner jag!

091218

hejhej! Sitter hemma nu. Har nyss ätit! nu är det jullov wieho! gött och vara ledig nu! Vi var i kyrkan i dag, fick sitta i kyrkan i ungefär en timme sen så gick jag och mötte Sabina :) Sen gick jag & johanna till mc & käka frukost :D Så gick vi lite på stan, sen när jag skulle ta bussen hem så kom Ida min kusin, så sket jag i bussen och gick med henne på stan också :) Sen tog jag bussen hem! så nu tänkte jag att jag skulle lägga mig och vila lite. Haha jag låt som en gammal kärring! Men jag är jätte trött, och nu gör det inget fall jag sover på dagarna eftersom det är jullov :D! Men jag skriver senare! puss!

091712

hejhej! Ligger hemma i sängen nu under två täcken för att jag fryser så! tror faktist jag börjar bli sjuk. Men som tur är så är det ju bara en dag kvar i skolan, i morgon ska vi till kyrkan och typ sitta där och lyssna i en timme sen slutar vi :) Idag i skolan så gjorde vi pepparkakas hus :) haha det var roligt var typ det enda vi gjorde i skolan, och satt och spela spel, Jag vann då! :D så fick vi sluta tidigare i dag, sluta vid tolv så då tog jag bussen hem så kom mamma ner och hämta mig så åkte vi och köpte en julklapp till min storebror.  Så köpte mamma en parfym till mig :) så nu luktar jag jätte gott :) haha! nej nu ska jag hoppa in i duschen! :) skriver kanske mer sen, Puss!
denna parfymen köpte mamma till mig, Kommer från Body America. 139:-!

091216

Idag så har jag varit skolan. slutade 11 idag :) så kom hem typ vid 1! Sen så gick jag hem & la mig och kolla på film :) sen åkte mamma & jag och hämta sebastian :) Så åkte vi och handla sallad, så gjorde vi lasagne :) Det var gott så nu är jag mätt haha! Ska passa Sebastian idag med. Så jag ska väl inte göra så mycket mer idag, Ska bara sitta vid datorn :)
Haha kolla nyss på gammla videoklipp som jag har spelat in med Sabina, Haha fyy vad roligt man har haft ;D.
Nej nu ska jag ta och tvätta av mig sminket och lägga mig och titta på TV!
Puss!

091215

Just nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt, Känns nästan som om jag ska dö. Jag är så trött, Vakna vid 10 idag. men då tycke man ju att man ska vara pigg. nej inte jag. Tänkte att jag kanske skulle ta och lägga mig och lyssna på musik på min ipod :) Idag så har jag inte gjort så mycket. jag gick ner förut med min hund Bella till Michelle. Bella blev så glad nu när det ligger snö ute så hon blir jätte busig. Så gick hon och vara jätte uppspelt så fråga jag henne fall hon var busig då kolla hon upp på mig och börja småspringa, Och mina uggs är så halkiga så jag ramla haha! Men som tur var så var det ingen som såg mig, men jag satt där på gatan och skratta, Bella bara stog där och vifta så svansen :) Sen kom mamma ner och hämta oss, så åkte jag hem och åt :)!
Puss <3

Jag & Sabina lite på sidan ;D

14/12

Hejhej!
Sitter hemma just nu, ska snart hoppa in i duschen! Var i skolan idag men åkte hem tidigare.
I fredags så satt jag bara hemma och tog det lungt! :) skönt och göra det också! På lördagen tog jag och Michelle tåget upp till Charlottenberg. På kvällen så satt vi och kolla på tv och tog det lugnt :) På söndags morgonen kom Michelle och väckte mig ;D trött var jag! Sen så åkte vi till köpcentum och gick runt där i 6 timmar. Jag köpte nya örhängen, hårnålar & vax till benen. Så jag vaxa benen idag, eller Michelle gjorde det på mig, det gjorde ont haha! Men nu vet jag ju hur det känns haha! har faktist aldrig testat det förut. Men nån gång ska väl vara den första! Imorgon ska jag till skolan. Efter skolan blir det väl bara ta det lugnt! Jag kan inte sova under nätterna så jag sitter bara vaken och kollar på film. Det är ju drygt, men som tur är så är det ju lov nu på fredag så. På avslutningen ska vi vara i nån kyrka, haha ;D mamma fyller år nästa vecka också! dagen före julafton. så det kommer masser av folk hit som ska fira henne eftersom hon fyller 40 år :)! nej nu ska jag in i duschen :) Puss <3
jag & bror

12/12

Hejhej! Sitter hemma hos michelle nu! Skulle igentligen tagit tåget upp till charlottenberg vid 12, men vi skulle ta det tåget vid 2 iställe. ska upp och shoppa lite! det jag vet att jag ska köpa är hårnålar! Alla mina hårnåla försvinner bara! så det blir och köpa! kanske hittar nått annat roligt där uppe också :) Men vi ska sova där uppe iaf så vi kommer hem i morgon. Kommer nog inte att blogga nått när jag är där uppe! Men jag bloggar så fort jag kommer hem, så kan jag lägga ut korten också! jaja nu ska michelle göra iording mitt hår! :D haha
Michelle & jag! <3

något nytt, något gammalt.

Hejhej!
Har varit inne i stan idag och köpt julklappar. Gött och ha allt avklarat, Det blir lite drygt och gå runt och kolla på saker åt andra, haha jag låt lite självisk där, men va fan haha när man ska köpa nått till nån annan hitta man jämt saker till sig själv. Så jag köpte typ en kofta utan armar haha, låter lite konstigt men lägger upp bild på den i morgon. Också köpte jag en halsduk & ett par högklackade skor. Lägger upp bilder på allt i morgon!
Imorgon kanske jag ska åka upp till Köla får se hur det blir. Jag är inte ett dugg trött. så det blir antagligen inte nån skola i morgon, för jag kommer ändå inte komma upp. Jag vill bara blir färdig med matten så jag kan flytta här ifrån! Ibland så vill man bara slippa allt! Och jag tror att jag behöver komma här ifrån ett tag.. Men nästa vecka ska jag till skolan, För nästa vecka är det sista veckan sen är det jullov. Tycker inte ens känns som om det snart är jul. fast det gjorde det ju inte förra året häller så.. Men om det kanske skulle komma lite snö så skulle det nog kännas som jul!
Jaja, Om det inte blir köla i morgon så tänkte jag att jag kanske skulle ringa till min kusin och kolla om jag kanske skulle få sova där. Komma ju iaf 3 mil här ifrån. får se får se. Nej nu tänkte jag faktisk gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig och kolla på film, klockan är ju redan halv 1 så! klockan går så himla fort. Tänk att det snart är nyår då, 2010 oj. min lillebror fyller 10 då. känns inte som om det var så jätte länge sen han nyss lärde sig prata, Nu färgar han håret och pratar redan om piercing i läppen. Sjukt så fort tiden går. Min storebror ska ta studenten det är så sjukt! och jag skulle igentligen tagit studenten 2011 men det blev inte så, jag ska ta om 3 år jag, känns som en evighet! bara hoppas att tiden går fort, bara jag har mina vänner så mår jag bra! Vänner är livet! Haha nej nu bara babblar jag på God natt <3! :)

beställt!

Har nyss beställt den här! fick student rabatt! så den kostade 134 kr bara!
Sitter och kollar fall jag hittar nått mer. behöver nya leggings!  ska kolla efter några nu! :)

03/12

hejhej!
sitter hemma hos michelle nu ska väl snart sova. Sov här i går med! Idag så har jag varit i skolan sen så blev det hem till michelle och kolla på tv lite. Så slingade hon håret på mig. Blev lite blondare men det syns inte så mycket. ska ta kort på det och lägga ut det när jag kommer hem för michelle har ingen sladd så jag kan lägga in på datorn! Efter vi hade slingat håret så gick vi upp till ica och köpte mjölk :) Så gick vi ner och mötte en person! prata lite och så!

Har inte skrivit blogg på länge nu men det är väl att jag inte har varit hemma. Måste komma hem ifrån ibland känner jag.. Men i morgon ska jag hem efter skola och hämta kläder & pengar så ska michelle och jag fixa nått och dricka! så ska vi sitta här i lägenheten och dricka och bara ta det lugnt tror jag, Men man vet aldrig vad som händer?! :P  Jo ska köpa löshår också och kolla fall jag kan sätta i det i mitt korta hår! hoppas att det går!!  jag vill verkligen ha långt hår igen. Ska aldrig klippa av mig allt hår igen! Nu ska jag bara spara mitt hår :)

PUSSS

kallt ute!

Hejhej! Kom nyss in har varit ute och gått med michelle.
Idag så har jag varit i skolan sen drog jag till tandläkaren vid 11. Prata med dom om tandställning men dom sa att folktandvården inte kunde betala för att jag skulle få det eftersom det inte var något större problem. Men dom sa att jag kunde betala själv för att ha tandställning, Men kostar liksom 20 000 och jag har ju inte så mycket pengar så det sket ju sig..  Sen efter tandläkaren så var det ingen ide att åka tillbaka eftersom det bara var en halvtimme kvar. Så jag och Michelle tog bussen hem till kil, drog hem till hennes pappa & sen hem till mig och färga hennes hår :)
Men i morgon är det skola, Slutar 11 i morgon så det blir väl hem och bara ta det lugnt ;D Nu ska jag ta och försöka sova! Godnatt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus